Een moment geduld aub...
Burgers Verhuur

Zo werkt het

Huren als particulier is erg eenvoudig bij Burgers Verhuur. Je hoeft slechts aan de volgende zaken te denken:

 

Geldig legitimatiebewijs

Wij vragen je om een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort zijn. Hiervan maken we een veilige kopie (gevoelige identiteitsgegevens worden afgeschermd) die wij bewaren zolang de betreffende huuropdracht open staat. Je mag uiteraard ook zelf een kopie meenemen of ons deze per e-mail toesturen. Als je een account op onze website aanmaakt, kun je hier direct jouw legitimatiebewijs uploaden.


Betaling van borgsom

Als particuliere klant betaal je bij ons altijd een borgsom. Deze borgsom is gebaseerd op de huurprijs en deze is vooraf vastgesteld. Als je de gehuurde machine komt ophalen, dien je het borgbedrag ter plekke aan onze balie per pin te voldoen. Als je de gehuurde machine laat afleveren op locatie, dan kun je het borgbedrag voldoen met het mobiele pinapparaat dat onze chauffeurs bij zich hebben. Wij accepteren geen contant geld.

 

Verrekening borgsom

Bij het retourneren van de machine maken wij direct de rekening op. Je ziet hierdoor hoe deze opgebouwd is. Wij verrekenen het totaalbedrag van de rekening met de betaalde borgsom, waarna je het verschil direct bij ons retour pint. Hierdoor heb je het geld van de borg zo snel mogelijk terug op jouw rekening. Is het huurbedrag hoger dan de betaalde borg, dan dien je het verschil direct per pin te voldoen. Retourpinnen van de borg kan alleen op onze vestigingen en niet bij onze chauffeurs, dit in verband met de veiligheid van onze chauffeurs.