Een moment geduld aub...
Burgers Verhuur

Over Burgers Verhuur

Wij maken het beste bouwen mogelijk. Sinds 2008 staat het team van Burgers Verhuur voor je klaar met de verhuur van een breed assortiment aan bouwmachines en materieel. Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Breda bieden we snelle service en een persoonlijke aanpak, waarmee we jou als klant op het juiste moment en op de gewenste locatie voorzien van de beste machines voor elk project.

 

Wij geloven in machineverhuur met een hoog serviceniveau. Daarom werken we als partners met onze klanten samen, met eerlijk advies, wederzijds begrip en een flexibele houding. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor elk project. En kun jij met onze machines op de meest efficiënte en veilige manier jouw werk doen.

 

Wij voeren onderhoud en keuring uit in onze eigen werkplaats en bieden 24/7 service. Met onze eigen transportafdeling bezorgen we onze machines snel op elke gewenste locatie in Nederland. Afhalen op onze vestigingen kan uiteraard ook.

 

Burgers Verhuur wil de belangrijkste partner in machineverhuur zijn voor alle bedrijven in Zuid-Nederland. Daarom bouwen we continu aan uitbreiding en vernieuwing van onze machinevloot. We openen in de komende jaren nog verschillende nieuwe vestigingen, zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is.

 

 

De voordelen van Burgers Verhuur:

 

Altijd een oplossing

Wij zetten alles op alles om onze klanten te helpen.

Ook bij last-minute aanvragen of als we een machine zelf niet in huis hebben.
 

 

Eerlijk advies

Met onze machinekennis bieden we eerlijk advies op maat.

Zo ben je verzekerd van de meest efficiënte machine voor elk project.
 

 

Snel geregeld

Dankzij korte lijnen en persoonlijk contact kunnen we je snel van dienst zijn.

Onze eigen transportafdeling levert elke machine snel ter plaatse.
 

 

24/7 Service

Dankzij goed onderhoud en tijdige keuring in onze eigen werkplaats bieden wij betrouwbare machines.

Gaat er toch wat mis, dan zijn onze servicemonteurs snel ter plaatse.