Een moment geduld aub...
Burgers Verhuur

Dit kost het

Bij Burgers Verhuur zijn wij transparant over de kosten per huuropdracht, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Prijsopbouw

Onze actuele huurprijzen kun je altijd op onze website vinden. De vermelde huurprijzen zijn exclusief 21% BTW, 7% schade risico regeling (over het bruto huurbedrag) en eventuele schoonmaak-, brandstof-, slijtage-, accessoire- of transportkosten. Vraag bij onze verhuurmedewerkers gerust even na wat de bijkomende kosten voor jouw huuropdracht zijn. Wij leggen het graag aan je uit.

 
Draai- en gebruiksuren

Een groot deel van onze machines bevat urentellers, die het aantal uur tellen dat de machine daadwerkelijk gebruikt wordt. Tijdens de huurperiode heb je per huurdag recht op 8 draaiuren. Wij gaan uit van een werkweek van 5 dagen, dus voor een week huur (5 dagen tarief) heb je recht op 40 draaiuren. Kom je hier boven? Dan betaal je een meerprijs per extra draaiuur. Voor het berekenen van deze meerprijs delen we het bruto machinehuurbedrag door het aantal uren waar je recht op hebt. Voorbeeld: Als het bruto huurbedrag €40,- per dag bedraagt, kost elk extra draaiuur €5,- extra. Je krijgt overigens geen korting als je minder draaiuren hebt gebruikt.

 

Per huurdag heb je 24 uur recht op de machine. Voor een week is dit 168 uur. Feestdagen zijn uitgezonderd. Overleg altijd even met één van onze verhuurmedewerkers over de exacte ophaal- en retourtijden van de machines. Wij verhuren geen machines voor halve dagen. Afmelden van machines gebeurt via het klantportaal op deze website of per e-mail bij de desbetreffende vestiging.
 

Weekendhuur

Wij begrijpen dat je het weekend nuttig wilt besteden. Onze verhuurmedewerkers staan daarom ook op zaterdagochtend voor je klaar tussen 9:00 en 12:30 uur. De gehele ochtend kun je gehuurde machines ophalen en retourneren. Bijkomend voordeel van de weekendhuur is dat je indien gewenst ook op zondag door kunt werken. Hiervoor betaal je niet bij, tenzij je uiteraard boven het aantal gerechtigde draaiuren uit komt. Ook voor de weekendhuur geldt: overleg altijd even met onze verhuurmedewerkers over de exacte ophaal- en retourtijden van de machines.


Vragen over de huurkosten?

Geen probleem, wij leggen het graag aan je uit. Bel: 088-1123600 of mail naar info@burgersverhuur.nl.