Huren als particulier is erg eenvoudig bij ons. U hoeft slechts aan drie dingen te denken:

Geldig legitimatiebewijs
Als u bij ons komt huren, vragen wij een geldig legtimatiebewijs. Dit kan een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort zijn. Wij maken hier een kopie van, die wij bewaren zolang de betreffende huuropdracht open staat. U mag uiteraard ook zelf een kopie meenemen of ons deze per mail toesturen. Als u uw account op onze website aanmaakt, kunt u uw legitimatiebewijs direct uploaden, of afgeven  en laten kopiëren bij de eerste keer huren.


Betaling van borgsom
Als particuliere klant betaalt u bij ons altijd een borgsom. Deze borgsom is gebaseerd op de huurprijs en deze is vooraf vastgesteld. Er zijn 3 opties om de borgsom te voldoen:

  1.  Als u een huuraanvraag via onze website doet, kunt u de borgsom direct via iDeal voldoen;
  2. Als u uw gehuurde product komt ophalen, dient u het borgbedrag ter plekke aan onze balie, per pin te voldoen;
  3. U kunt er ook voor kiezen om het borgbedrag vóór het ontvangen of ophalen van het bestelde materiaal, naar ons over te maken per bankoverschrijving.

Wij accepteren geen contant geld.


Terugstorten restant borgsom

Als u het product bij ons retourneert, kijken wij deze voor u na en maken wij de rekening voor u op. U ziet hierdoor direct hoe deze opgebouwd is. Wij verrekenen het rekeningbedrag met de betaalde borgsom, waarna u het verschil direct bij ons retour kunt pinnen. Hierdoor heeft u uw geld zo snel als mogelijk terug op uw rekening. Retourpinnen is helaas niet mogelijk als u het borgbedrag via iDeal of per bankoverschrijving hebt voldaan. Dan streven wij ernaar om de borgsom binnen één week terug te storten op uw rekening.

Herroepingsrecht
Als particuliere klant heeft u, vanaf het moment van aanvragen, 14 dagen herroepingsrecht. Het herroepen van uw aanvraag of order dient per e-mail te gebeuren op info@burgersverhuur.nl. Bij een herroeping (annulering) van de order wordt de betaalde borgsom in zijn geheel terug gestort op uw rekening. Uw herroepingsrecht vervalt op het moment als de order reeds is aangevangen binnen de herroepingstermijn. Wijzigen van de order blijft dan uiteraard wel mogelijk.