Huren als particulier is erg eenvoudig bij ons. U hoeft slechts aan een aantal dingen te denken:

Geldig legitimatiebewijs
Als u bij ons komt huren, vragen wij een geldig legtimatiebewijs. Dit kan een geldige identiteitskaart, rijbewijs of paspoort zijn. Wij maken hier een kopie van die wij bewaren zolang de betreffende huuropdracht open staat. U mag uiteraard ook zelf een kopie meenemen of ons deze per mail toesturen. Als u uw account op onze website aanmaakt, kunt u uw legitimatiebewijs direct uploaden, of afgeven en laten kopiëren bij de eerste keer huren.


Betaling van borgsom
Als particuliere klant betaalt u bij ons altijd een borgsom. Deze borgsom is gebaseerd op de huurprijs en deze is vooraf vastgesteld. Er zijn twee opties om de borgsom te voldoen:

  1. Als u uw gehuurde product komt ophalen, dient u het borgbedrag ter plekke aan onze balie per pin te voldoen;
  2. U kunt er ook voor kiezen om het borgbedrag vóór het ontvangen of ophalen van het bestelde materiaal naar ons over te maken per bankoverschrijving. Doe dit dan altijd onder vermelding van het ordernummer.

Wij accepteren geen contant geld.


Terugstorten restant borgsom

Als u het product bij ons retourneert, kijken wij deze voor u na en maken wij de rekening voor u op. U ziet hierdoor direct hoe deze opgebouwd is. Wij verrekenen het totaalbedrag van de rekening met de betaalde borgsom, waarna u het verschil direct bij ons retour pint. Hierdoor heeft u uw geld zo snel als mogelijk terug op uw rekening. Retourpinnen is helaas niet mogelijk als u het borgbedrag per bankoverschrijving hebt voldaan. Dan streven wij ernaar om de borgsom binnen één week terug te storten op uw rekening.

Herroepingsrecht
Als particuliere klant heeft u, vanaf het moment van aanvragen, 14 dagen herroepingsrecht. Het herroepen van uw aanvraag of order dient per e-mail te gebeuren op info@burgersverhuur.nl. Bij een herroeping (annulering) van de order wordt de betaalde borgsom in zijn geheel terug gestort op uw rekening. Uw herroepingsrecht vervalt op het moment als de order reeds is aangevangen binnen de herroepingstermijn. Wijzigen van de order blijft dan uiteraard wel mogelijk.