Bij Burgers Verhuur zijn wij transparant de te verwachten kosten per huuropdracht, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Prijsopbouw
Onze actuele huurprijzen kunt u altijd op onze website vinden. Wijkt uw factuurbedrag onverhoopt af van dit bedrag? Laat het ons dan direct weten, dan lossen wij dit voor u op.
De vermelde huurprijzen zijn exclusief 21% BTW, 7% kosten schadeafkoopregeling (over het bruto huurbedrag) en eventuele schoonmaak-, brandstof-, slijtage-, accessoire- of transportkosten. Vraag bij onze verhuurmedewerkers altijd even na wat de bijkomende kosten voor uw huuropdracht zijn. Wij leggen het met alle plezier voor u uit.

 
Draai- en gebruiksuren
Een groot deel van onze machines bevat urentellers, welke tellen hoeveel uur de machine gebruikt wordt. Als u bij ons huurt, heeft u per huurdag recht op 8 draaiuren. Wij gaan uit van een werkweek van 5 dagen, dus voor een week huur (5 dagen-prijs) heeft u recht op 40 draaiuren. Komt u hier onverhoopt boven? Dan betaalt u per extra draaiuur bij. Wij delen dan het bruto machinehuur bedrag door het aantal uren waar u recht op had om deze extra draaiuurprijs te berekenen. Voorbeeld: Als uw bruto huurbedrag €40,-/dag bedraagt, kost elk extra draaiuur €5,-/uur extra. U krijgt overigens geen korting als u minder draaiuren heeft gebruikt.

U heeft per huurdag 24 uur recht op de machine. Voor een week is dit 168 uur. Feestdagen zijn hierbij uitgezonderd. Overleg altijd even met één van onze verhuurmedewerkers over de exacte ophaal- en retourtijden van de machines. Afmelden van machines altijd per mail bij de desbetreffende vestiging.

Weekendhuur
Wij begrijpen dat u uw weekend graag nuttig wilt besteden. Onze verhuurwinkel staat daarom ook op zaterdagochtend voor u klaar tussen 9:00 en 12:30 uur. De gehele ochtend kunt u uw gehuurde machines ophalen en retourneren. Bijkomend voordeel van de weekendhuur is dat u ook op zondag door kunt werken, mocht u dit prettig vinden. U betaalt hier niet voor bij, tenzij u uiteraard boven het aantal gerechtigde draaiuren uit komt. Ook voor de weekendhuur geldt: Overleg altijd even met één van onze verhuurmedewerkers over de exacte ophaal- en retourtijden van de machines.


Zit u toch nog met vragen m.b.t. de huurkosten? Geen probleem, wij leggen het graag voor u uit. Bel ons dan op 088-1123600 of mail naar info@burgersverhuur.nl.