Erkend leerbedrijf

Burgers Verhuur is een erkend leerbedrijf in de Transport & Logistiek-sector. Wij hebben ervaring met studenten van MBO tot en met universitair niveau.

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stageplaats bij een jong, groeiend bedrijf? Binnen de dynamische verhuurwereld zijn wij continu op zoek naar versterking van ons team. Onderzoek, meewerken of een combinatie van beide? Geen enkel probleem, wij zijn flexibel en zullen met je meedenken om de opdracht te vinden die bij je past.

Vroegtijdig schoolverlater en (nog) geen diploma op zak? Geen probleem! Bij Burgers Verhuur hebben we de visie dat we met jou een traject aangaan waarin jij ons bedrijf leert kennen en wij je langzaam maar zeker opleiden om door te groeien binnen onze organisatie.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op! Bel eventjes naar 088-1123600 of stuur een mailtje met CV en motivatie naar info@burgersverhuur.nl.Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn om je verder te ontwikkelen binnen Burgers Verhuur.

Direct huren?

Loc. Tilburg: 088-1123610
Loc. Breda: 088-1123620