Opleidingen

 

Burgers Verhuur verzorgt opleidingen voor het werken met heftrucks, hoogwerkers en verreikers. Als beroepschauffeur kunt u de opleidingsuren van de opleidingen laten registreren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). Deze opleidingen bevatten een goede mix van theorie en praktijk.

De docenten van het Burgers Verhuur zijn TÜV-gecertificeerd. Deze docenten hebben veel praktijkervaring en sterke communicatieve vaardigheden. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor de individuele cursist. Dit maakt het mogelijk dat iedereen de opleiding op zijn of haar eigen tempo kan voltooien.

Kwaliteit staat ook bij ons hoog in het vaandel. Het niveau van de opleidingen van Burgers Verhuur wordt niet voor niets erkend door TÜV. Dit heeft niet alleen voor ons, maar ook voor u voordelen. Uw werknemers kunnen namelijk aantonen dat zij zowel theoretisch als praktisch goed onderlegd zijn. Dit garandeert goed en veilig werk.

Offerte aanvragen?
U kunt altijd meer informatie of een offerte aanvragen voor een individuele of groepscursus. Bel hiervoor naar 088-1123600 of mail naar training@burgersverhuur.nl.

 

 

Direct huren?

Loc. Tilburg: 088-1123610
Loc. Breda: 088-1123620