Burgers Verhuur breidt werkgebied uit naar regio Eindhoven met de aanstelling van accountmanager Marcel Seijkens

Per november 2020 is Marcel Seijkens aangesteld als accountmanager bij Burgers Verhuur. Hiermee gaat Burgers Verhuur zijn pijlen richten op de regio Eindhoven. Marcel Seijkens wordt verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten in die regio. Marcel neemt jarenlange werkervaring bij verschillende Europese spelers in de machineverhuur en een groot netwerk met zich mee.

Burgers Verhuur timmert hard aan de weg. Met de komst van Marcel zet de Brabantse machineverhuurder in op uitbreiding van het klantenportfolio naar de regio Eindhoven. Nóg steviger wortelen in deze regio is onderdeel van de groeistrategie. Het machineverhuurbedrijf heeft als doel om de beste partner in machineverhuur te worden van Zuid-Nederland. Als een van de grootste groeiregio’s van Nederland biedt de regio Eindhoven veel groeipotentie voor ons bedrijf. Marcel komt zelf uit deze regio en hij heeft een echte winnaarsmentaliteit. Marcel gaat mee bouwen aan onze toekomstplannen, hij is hierin een belangrijke schakel met zijn kennis van zowel de markt als van machines’, vertelt oprichter en eigenaar Frank Burgers.

Marcel begon ooit in de machinehandel, waar zijn liefde en kennis voor machines is ontstaan. Vanuit daar rolde hij in de machineverhuur branche, waar hij startte als depotmanager/accountmanager. Met ruim 12 jaar ervaring bij grote verhuurbedrijven kiest hij nu voor Burgers Verhuur. ‘Burgers Verhuur is een snelgroeiend bedrijf, waar ik écht iets kan betekenen. Een plek waar ik mijn kennis en ervaring kan delen en samen met mijn collega’s het bedrijf naar een nóg hoger niveau kan tillen’, aldus Marcel.