Burgers Verhuur legt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral toe op de verhuur van machines. Echter, wij staan ook open voor de verkoop van onze machines via zusteronderneming Burgers Equipment. Wij streven ernaar om ons productassortiment te blijven vernieuwen, verbreden en te verdiepen. Dit is voor u als hurende klant een goed teken, omdat u altijd verzekerd bent van een goede machine, die voldoet aan alle eisen en standaarden.

Door onze vernieuwingsdrang ontstaat er een levendige handel in (ex-)huurmachines. Deze machines zijn gekeurd, goed onderhouden en “fysiek” in orde. Door bij Burgers Equipment heeft u ook direct een onderhoudspartij te pakken met verstand van zaken, die uw gekochte machine door en door kent. Weet u niet precies wat voor machine u nodig heeft? Onze verkoopspecialisten voorzien u graag van advies.

Benieuwd naar ons aanbod? Via burgersequipment.nl kunt u ons aanbod inzien. Voor meer informatie, neem contact met ons op via +31 (0)6-46340989 of via verkoop@burgersequipment.nl.

Balieverkoop

Aan onze balie vindt vooral verkoop plaats van kleine benodigdheden en artikelen, die uw veiligheid en gebruiksgemak verhogen. Denk hierbij aan oordoppen, veiligheidsbrillen, valbeveiligingen, aanhangernetten en handschoenen. Ook productspecifieke (verbruiks)artikelen zoals brandstoffen, stofzakken, verschillende maten diamantboren, slijpschijven, reinigingsmiddelen, boenpads en schuurbanden kunnen wij direct leveren bij het verhuurde artikel. Hierdoor bent u er zeker van dat de producten bij de desbetreffende machine horen. Dit bespaart u weer een ritje naar een bouwmarkt, en u krijgt er ook nog eens gratis advies bij voor optimaal gebruik!